28 april 2016

Läsplanering maj


Det är helt otroligt vad månaderna går fort! Det är redan maj och  förhoppningsvis så blir det väl snart vår på riktigt. Jag försöker att planera min läsning lite mer, men samtidigt så vill jag inte heller bli stressad och känna press på mig att jag måste läsa ett visst antal böcker.

Min planering för förra månaden höll rätt så bra, den enda bok jag inte hann läsa var Nu ser du mig av S.J.  Bolton och det beror på att jag ännu inte fått tag i den från biblioteket. Så den får hänga med den här månaden också och om jag inte får tag på den snart kommer jag låna hem den som e-bok.

Jag håller också på att läsa C.S. Lewis serie om Narnia och det är en serie som jag har tänkt försöka bli klar med i år. Hittills så har jag läst de två första delarna, så nu i maj tänkte jag fortsätta med den tredje, Hästen och hans pojke.

Jag ligger lite efter i min Boktolva, men jag hoppas kunna hamna i fas rätt så snart. Nu i maj tänkte jag läsa Vindens skugga av Carlos Ruiz Zafón.

Ytterligare en bok jag har tänkt i maj är den fjärde delen i Hammarbyserien av Carin Gerhardsen. Helgonet kommer jag nog läsa som en del i Spänningsutmaningen.

Jag tänker inte skriva om några fler böcker jag har tänkt läsa den här månaden, utan då tänker jag bara läsa vad jag är sugen på för tillfället. Min målsättning är att i maj läsa minst 6 böcker.


4 kommentarer:

 1. Nja, maj är det väl inte riktigt men snart ;)
  Det låter som en bra planering!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag går händelserna i förväg :) Ja, vi får se hur jag kan följa planeringen :)

   Radera
 2. Hoppas du gillar Vindens skugga :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det hoppas jag med! Har bara hört gott om den!

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...