4 april 2016

Veckans bokbloggsfråga - Vecka 14

Bild lånad av Barnboksbloggen
Idag är det min lediga dag efter helgen och jag har hunnit städa, tvätta och göra lite andra nödvändiga men tråkiga saker. Jag fick dessutom riktigt trevlig post nu på förmiddagen, en bok, och det är alltid kul. Jag såg att veckans bokbloggsfråga, som barnboksbloggen håller i, och tänkte att jag skulle ta och svara på den nu när jag har möjlighet.

Vad tycker du om bokbloggstävlingar? Brukar du arrangera tävlingar på din blogg? Tycker du själv om att delta i tävlingar på bokbloggar? Nu tänker jag framförallt på sådana tävlingar där man t ex lottar ut en bok, inte på utmaningar och läsmaraton/läs-a-lots. 

Jag har faktiskt haft en tävling på min blogg, det var när jag hade fått två recensionsexemplar av en bok och då bestämde jag mig för att lotta ut den. Det var riktigt kul att få anordna en tävling och jag skulle faktiskt gärna göra det igen om jag hade några bra vinster att lotta ut.

Det som avgör om jag deltar i en tävling på en bokblogg beror oftast på vad det är för vinst och om det t.ex. är en bok som jag är intresserad av. Jag är inte med bara för att vara med i tävlingen utan det är ofta priset som avgör om jag är med eller inte. En del bokbloggar brukar ha gjort olika frågor man ska besvara och det kan jag tycka är kul men det är tyvärr inte alltid som man har tid och möjlighet att svara på dem.

6 kommentarer:

 1. Vad det är för vinst är nog det som lockar mest också, tror jag. Om det är någonting man verkligen skulle vilja vinna lägger man nog ned den tid det behövs att svara på frågor.

  SvaraRadera
 2. haha vi bokbloggare är så bra, jag gillar att vi bara tävlar om vi vill vinna vinsten inte bara för att tävla och vinna. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, man tävlar inte bara för tävlandets skull :)

   Radera
 3. Jag kan hålla med dig om att det är svårt att hinna ta tid för en del tävlingar. Men om priset är något intressant underlättar det ju! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja man blir ju mer motiverad i alla fall! :)

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...