9 augusti 2016

Länktisdag #10

1. Jag såg nyligen en recension av Barnet från Ingenstans som handlar om ett av de barn som föddes i i en del av nazisternas avelsprogram. Där var det länkat till en artikel i DN som är både intressant, berörande och avskräckande.

2. Detta känns som en väldigt annorlunda händelse och det är skrivet om den i bland annat DN men jag hörde den allra först i radio i morgonpasset. Handlar alltså om en man i Falköping som gick in på MacDonalds med en död grävling under armen och som senare använde kadavret för att slå på bilarna på parkeringen.

3. En lite mer upplyftande nyhet kanske är att polisen i Boston har skaffat en glassbil för att kunna nå ut mer till barn och unga. Hur det kommer gå är väl en senare fråga.

4. När det gäller vissa sporter så är jag väldigt intresserad och en del sporter som t.ex. fotboll och ishockey bryr jag mig inte ett skvatt om. Serien Mästarnas mästare brukar jag se varje år och deltagarna till programmet nästa år har nu offentliggjorts. Lite roligt att se att det är flera äldre personer som ska tävla också.

5. Att det snart är dags för val i USA är det väl ingen som har missat och knappast vilka kandidater som ställer upp. Jag personligen vill inte veta alltför mycket om det, det känns som att det kan gå hursomhelst och flera världsledare har uttalat sig om sitt motstånd mot Trump. Men som kanske är lite mer ovanligt är att Obama också har uttalat sig i saken.

6. En av de mest udda nyheterna jag läst är att John Cleese (från bland annat Pang i bygget) tänker starta en ny kyrka. Väldigt oväntat tycker jag!

7. Efter att ha läst Kampen om järntronen så tänker jag vänta ett tag med att läsa fortsättningen, men detta bildspel  hittade jag på internet där de har gjort en lista på vad karaktärerna i Game of Thrones läser. Riktigt rolig lista!

2 kommentarer:

  1. Kul länkar. Jag menar varför ha handväska när man kan ha en död grävling... ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha ja precis! :) Är som lätt att se händelsen framför sig också :)

      Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...