1 augusti 2016

Veckoplanering V.31

Otroligt nog så lyckades jag väldigt precis med min planering för förra veckan och jag hann till och med läsa ut Harry Potter. Den här veckan har jag inte alls mycket planerat så jag hoppas att jag kommer hinna med en hel del läsning.

Jag tänkte att jag skulle börja med Narnia faktiskt och helst skulle jag vilja avsluta den serien så jag tror jag kommer läsa de två sista böckerna, Silvertronen och Den sista striden i ett sträck.

Sen tänker jag också ta och bocka av en författare i min Boktolva och då blir det nog Rick Riordan. Den bok jag tänker börja med är den första i hans serie om Percy Jackson som heter Född till hjälte.

Sen tror jag faktiskt att det får räcka med planerade böcker. Känns som jag är inne i en liten slukarperiod så jag vill också kunna välja helt fritt utan att känna att jag måste läsa en viss bok.

2 kommentarer:

  1. Jag har inte läst böckerna om Percy Jackson, men sett de två filmerna som hittills är inspelade. Bella, min dotter, har däremot läst de tre första Percy Jackson-böckerna, och jag har lyssnat på den första. Jag gillar de grekiska gudasagorna, och här får man ju en del av det också :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag tror att det är böcker som kan passa mig och den grekiska mytologin tycker jag är intressant.

      Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...