31 juli 2017

Veckoplanering v.31


Ny vecka och snart också ny månad. Den här veckan är förhoppningsvis lite lugnare än den förra och jag är dessutom ledig helgen. Under förra veckan hade jag ingen ro till att läsa och jag var dessutom sjuk, men nu börjar jag känna mig bättre och jag hoppas jag får mer läst den här veckan.

Jag håller fortfarande på med Annabelle av Lina Bengtsdotter, den är riktigt bra och jag har inte så mycket kvar av den nu. Hoppas jag hinner läsa ut den i början av veckan.

Nästa bok jag tänker läsa är Slutet av Ursula Poznanski, det är den tredje och sista delen i hennes serie Sveket.Hoppas som sagt på att jag ska hinna läsa ut även den under veckan.

Jag har också tänkt läsa Nanna Johanssons seriealbum Hur man botar en feminist. Jag misstänker att det går ganska fort att läsa. Den verkar också riktigt bra och jag har kommit på att detta format passar mig väldigt bra.

Tror också jag kommer påbörja Daniel Rydéns 101 historiska misstag, jag är ju intresserad av historia så jag är rätt spänd på den boken och vad jag kommer få lära mig. Dessutom rätt kul ibland att utmana sig själv och läsa böcker från en genre som man vanligtvis inte brukar läsa. Kommer bara läsa några kapitel åt gången och varva med mina andra böcker.

1 kommentar:

  1. Jag är här för att hjälpa dig lösa dina andliga och fysiska problem med hjälp av de förfäder krafter som jag verkligen ärvt från min farfar. Jag kan hjälpa dig att återförenas med ditt ex, återställa dina äktenskapsproblem, bota för HIV {AIDS} och alla typer av sjukdomar, jag kan också hjälpa dig att återfå din förlorade älskare och också kassera följande stavningar som skilsmässa, äktenskapspell, bindande staveform, sluta med fusk, skyddsform, hämnd och dödsstava. Du kan kontakta min e-post idag via: okosunhomeofsolution@gmail.com eller whatsapp +2348159058141

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...